Rijbewijs kwijt door alcohol?

Wij hebben de handleiding om uw rijbewijs terug te krijgen!

Je wilt jouw rijbewijs terug, dat kan sneller dan je denkt!

80% slaagt niet voor het onderzoek, ga niet onvoorbereid het onderzoek in.

Je hebt al een hele tijd niet kunnen rijden omdat je wacht op het onderzoek naar de rijgeschiktheid. Het CBR geeft geen informatie en je weet totaal niet wanneer je weer mag rijden. Met deze digitale informatiebrochure (44 bladzijdes) bent u op alles voorbereid. Alleen met een goede voorbereiding heeft u kans om er doorheen te komen.

id

Sneller rijbewijs terug

Sneller uw rijbewijs terug in plaats van jaren niet kunnen rijden.
test

Bespaar een hoop geld

Bespaar de kosten voor een tweede keuring (€ 730,-)
check

Alle vragen van het onderzoek

In onze brochure vindt u alle vragen die de psychiater stelt in het onderzoek.
 • Yasin
  Een grote fout gemaakt maar ik wil wel graag mijn rijbewijs terug. Op internet kon ik nergens informatie vinden en bij het CBR was het voornamelijk afwachten. Toen ik de brochure gelezen had wist ik wat ik kon verwachten. Dat was voor mij een redelijke opluchting en ik heb mijn rijbewijs terug!
  Yasin
 • Peter
  Deze informatiebrochure heeft mij perfect geholpen. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten maar doordat ik de vragen wist kon ik mij een beetje voorbereiden. Het ging mij er vooral om dat ik dat niet met een bek vol tanden zou zitten. bedankt!
  Peter
 • Mark
  Ik heb mijn rijbewijs gewoon echt nodig voor mijn werk. Ik zat inmiddels al een half jaar zonder, wat voor mij dus al een aardige straf an sich is. Door de brochure van magikalrijden.nl behoor ik gelukkig bij de 20% die het wel doorstaat.
  Mark

Nog niet overtuigd? Wij helpen u graag

Hier rechts ziet u hoe de brochure eruit ziet. Mocht u nog vragen hebben m.b.t. het onderzoek kunt u ons bereiken via info@magikalrijden.nl
Wij wensen u veel succes met het onderzoek!

U bent al genoeg gestraft door het CBR en het OM. Het is tijd om uw rijbewijs terug te krijgen. Wij helpen u daarbij!