Een goede voorbereiding
voorkomt verrassingen!

Waarom is de informatiebrochure over het onderzoek naar de rijgeschiktheid nodig?

cbr-onderzoek

Alle informatie omtrent het onderzoek naar de rijgeschiktheid.


Waar het CBR weinig tot geen informatie verschaft over het onderzoek naar de rijgeschiktheid gaan wij verder.

Informatie brochure
€ 55,-

Voeg nu de informatiebrochure toe aan de winkelwagen!
Acht op de tien mensen ongeschikt verklaard.

Via deze website kunt u onze uitgebreide informatiebrochure over het CBR-onderzoek naar de rijgeschiktheid downloaden. De brochure bevat alle informatie die u nodig heeft om de vorderingsprocedure met goed gevolg te doorlopen. Zo bent u volledig voorbereid op het onderzoek naar de rijgeschiktheid. Dit is heel belangrijk, omdat uit recent onderzoek is gebleken dat maar liefst acht op de tien mensen als ongeschikt worden beoordeeld voor het onderzoek naar de rijgeschiktheid en daarom hun rijbewijs kwijtraken. Om ervoor te zorgen dat u niet tot deze groep zal behoren, bieden wij u onze informatiebrochure aan.

81%

in 2021 ongeschikt verklaard (diagnose alcoholmisbruik)

Bereid het onderzoek dus goed voor.

Bestel onze informatiebrochure om er zo achter te komen welke vragen de keurende psychiater u gaat stellen. Met deze brochure staat u niet voor verrassingen.

Voorbereiding op het rijgeschiktheidsonderzoek

In de informatiebrochure leggen wij u uitvoerig uit wat het CBR-onderzoek naar de rijgeschiktheid precies inhoudt, welke vragen zullen worden gesteld en waarop u zal worden onderzocht. Ook geven wij u informatie, tips en waarschuwingen rondom het thema strikvragen. Wij leggen u de strekking en achtergrond bij de belangrijkste vragen uit, zodat u begrijpt waarom deze worden gesteld en hoe u het best kan antwoorden. De informatiebrochure is opgesteld door een gespecialiseerde CBR-advocaat, met genoeg ervaringen uit de praktijk. Met de tips, adviezen en aanbevelingen kunt u zich goed voorbereiden op het onderzoek. Hierdoor vergroot u de kans dat u de vorderingsprocedure met goed gevolg doorloopt. Zo kunt u niet alleen uw rijbewijs behouden, maar bespaart u ook een hoop kosten en ongemak.

Fusce mauris

Etiam ante nibh, condimentum nec risus vitae, tempor cursus ante.

Read more

Neque metus

Condimentum sit amet sem vitae, gravida tristique nibh. Donec in.

Read more
Brochure onderzoek naar rijgeschiktheid

Zoek een advocaat!

Onderschat het onderzoek vooral niet. Een advocaat weet exact hoe de procedure verloopt en hoe zo snel mogelijk uw rijbewijs terug te halen.


Conclusie

Het belangrijkste aspect van het onderzoek naar de rijgeschiktheid is het vraaggesprek met de keurend psychiater. Tijdens dit gesprek moet u een aanzienlijk aantal vragen beantwoorden over uw alcoholgebruik in het algemeen en over uw alcoholgebruik op de dag van uw aanhouding. Het is belangrijk om het onderzoek niet te onderschatten, ook al heeft u wellicht geen alcoholprobleem en zijn uw bloedwaarden allemaal in orde. Op dit onderdeel van het onderzoek worden cliënten namelijk het vaakst afgekeurd.

Het is van groot belang goed voorbereid te zijn. In de informatiebrochure leggen wij u uit wat het vraaggesprek precies inhoudt, welke vragen er mogelijk gesteld worden en waar de valkuilen precies zitten. Het vraaggesprek bevat namelijk een groot aantal strikvragen die, wanneer u deze niet op de goede manier beantwoordt, onverhoopt tot de diagnose alcoholmisbruik kunnen leiden. De informatie uit de brochure helpt u om volledig voorbereid aan het vraaggesprek te kunnen beginnen en vergroot de kans dat u uw rijbewijs kunt behouden.